Menyegző esküvő-kiállítás Szeged > Uncategorized  > Onlinekarikagyuru.hu – Igenre tervezve, igenre készítve 

Onlinekarikagyuru.hu – Igenre tervezve, igenre készítve 

A karikagyűrű az, ami örök életetekben ott lesz veletek, végig kíséri a szerelmeteket, jelképezve a hűséget, szeretetet és a végtelenséget, vagyis ,,holtomiglan-holtodiglan”. Az onlinekarikagyuru.hu csapata által kifejlesztett 3D-s tervező szoftvernek köszönhetően az egyedi karikagyűrű vagy akár eljegyzési gyűrű megtervezése is gyerekjáték lesz. 

Magyarország egyik legnagyobb karikagyűrű kínálatát építette fel hosszú évek alatt az onlinekarikagyuru.hu csapata. A tradíciók szem előtt tartása mellett a legmodernebb stílusjegyeket is megtalálhatjátok a szebbnél-szebb eljegyezési – és karikagyűrűk választékában. 

Karikagyűrű, amit Te tervezel

Ha ti is betértek az onlinekarikagyuru.hu (Euro Ékszer) üzletébe Szegeden a Feketesas utcában, több száz modellből választhattok, amiket akár a honlapon is megrendelhettek. Ha esetleg nem jó a méret vagy más színt szeretnétek, pár kattintással módosíthatjátok, és már rendelhetitek is a tökéletes karikagyűrűket. 

  • Évről-évre bővülő kínálatunk mellett fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk forduló párokkal személyes megbeszélés és tervezés mellett a legtökéletesebb gyűrűpárt alkossuk meg – mondta el Vargáné Pálfi Szilvia, az onlinekarikagyuru.hu tulajdonosa. 

3D-s tervező szoftver az egyediségért

A cég kimagasló egyedisége az a 3D-s tervező szoftver, amit a sok éves tapasztalatnak köszönhetően fejlesztettek ki. Ezzel a programmal saját igényeitek, ízlésetek szerint alakíthatjátok a leendő gyűrűiteket. Ha nagyon egyedi elképzelésetek van, az sem akadály! A szakemberek rendelkezésetekre állnak a tervezésben, és, természetesen a készítésben is. 

Mostanában leginkább a vékonyabb, egyszerűbb, letisztult fazonok hódítanak a gyűrűk terén. Ha színekről beszélünk a fehér arany a legnépszerűbb, de sokan csempésznek egy kis csavart a dizájnba, és sárga vagy rosegold arannyal kombinálják az alapvetően letisztult ékszereket. Ráadásul, nem is kell többet fizetnetek az eltérő színű aranyért, hiszen mind ugyanabból a 14K-os anyagból készül, csak az ötvözetük más. 

Mire érdemes figyelni a gyűrűválasztás során?

– Sokféle kérdéssel találkozunk az esküvő kiállításokon és az üzletekben is. Mindig igyekszünk szakmailag helytálló válaszokkal segíteni a párokat – emelte ki Vargáné Pálfi Szilvia. – Az egyik visszatérő kérdés, a méretállítás. Ha a gyűrű fazonja engedi, akkor a későbbiek során is van lehetőség módosításra – tette hozzá. 

Érdemes utánajárni a vásárláskor, hogy biztosan igazi aranyról legyen szó, ugyanis sajnos előfordul, hogy egyes gyártók a sárga, fehér vagy rosegold színeket csupán felületkezeléssel érik el. Ez viszont egyáltalán nem tartós, és idővel elkezd lekopni a bevonat. 

Forduljatok bizalommal az onlinekarikagyuru.hu csapatához, ha megbízható helyről szeretnétek gyűrűt rendelni, mely egész életetekben elkísér benneteket. 

Elérhetőség:

6720 Szeged, Feketesas utca 19-21.

Tel.: 36 30 590 9753

36 30 219 8220

Facebook: onlinekarikagyuru

Instagram: onlinekarikagyuru

web: onlinekarikagyuru.hu ; euroekszer.hu

1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4-8. II. emelet 215. 

36 30 466 8628 

admin

No Comments

Leave a reply