Menyegző esküvő-kiállítás Szeged > Uncategorized  > Hasznos tanácsok a szerződéskötésekre

Hasznos tanácsok a szerződéskötésekre

Miután kiválasztottátok a szolgáltatókat, megkaptátok az árajánlatokat, és döntöttetek valaki mellett, meg kell rendelni a különböző szolgáltatásokat. Ennek a legnehezebb része a szerződés. 

Hiába bíztok meg egy szolgáltatóban, mindenképp kössetek szerződést, hiszen ha bármi baj van, csak akkor kérhető számon, ha papírotok van róla. Bármennyire is hiteget bennetetek, hogy felesleges a papír, ragaszkodjatok az írásos megrendeléshez! 

A megrendelőlapnak tartalmaznia kell mindent, amiről megállapodtatok. Mindenképp legyen benne: a személyes adataitok, a szerződés tárgya, vagyis, hogy kivel szerződtök, az árajánlat, a megbízó és megbízott kötelességei és jogai, az előleg és a fizetési határidő, és az egyéb igényeitek. Térjetek ki a ruházatra, hogy miben jelenjen meg a szolgáltató, az alkoholfogyasztásra, a vacsorára, és, talán evidensnek tűnik, de a mobiltelefon-használatra is.

A legtöbb szolgáltató valószínűleg fel fogja ajánlani nektek a saját szerződéstervezetét. Ez szolgálhat egy alapként. Tüzetesen nézzétek át, és nyugodtan egészítsétek ki a rátok vonatkozó részekkel. A különböző szolgáltatóknál eltérő kérdéseket, pontokat kell a szerződésbe fogalmazni. A lényeg, hogy mindenre készüljetek fel, és így a szolgáltató is többszörösen oda fog figyelni a munkájára. 

A szerződéskötéskor teljesen természetes, hogy a szolgáltató foglalót kér tőletek, hogy bebiztosítsa magát és fenntartsa nektek az adott időpontot. A foglaló pedig titeket is véd, számotokra is garanciát jelent. 

admin

No Comments

Leave a reply