Menyegző esküvő-kiállítás Szeged > Uncategorized  > Clemont Férfidivat – A testreszabott elegancia

Clemont Férfidivat – A testreszabott elegancia

Legózd össze az öltönyöd!

Egy méretes szabóság Békés megyéből, konkrétan Békéscsabáról, ahol a saját elképzelésed alapján is elkészítik az öltönyt a nagy napra. Közel 500 féle alapanyagból, számtalan szabásmintából, variációból rakhatod össze az álom szettet! Nyugi, ha túl nagy falatnak érzed, a mintakollekció mellett, a tulajdonos több mint 30 éves tapasztalata is segítségedre lesz! 

Egy esküvőn akkor tökéletes az összhang, ha a vőlegény öltözéke is harmonizál a menyasszony ruhájával, a dekorációval, vagy a helyszínnel is. Szabados Eszter, a Clemont Férfidivat vezetőjének, tulajdonosának több mint három évtizedes szakmai tapasztalatával gyerekjáték lesz az öltöny kiválasztása is. 

,,A divatot nem lehet kőbe vésni.” 

Folyamatosan nyomon követjük mi is a nagy márkákat, az új kollekciókat szerte a nagy világban. De méretes szabóságként nehéz trendekről beszélni, hiszen hiába tervezek egy mintakollekciót minden évben, nem feltétlen ezeket fogják elkészíttetni, hanem már eleve olyan gondolatokkal, álmokkal jönnek hozzánk, amihez nekem már csak a szakmai tudást kell hozzátennem – kezdte a Clemont Férfidivat vezetője, Szabados Eszter. 

Néhány általános trendet azért említhetünk. Évek óta népszerű például a testet követő vonalvezetés, a slim fit, illetve a rövidebb zakók és nadrágok. – 2023-ban egyre színesebb a divat. Olyan árnyalatok jönnek vissza, amik akkor voltak divatosak, amikor a szakmát kezdtem – tette hozzá Eszter. – Izgalmas viszont látni, hogy alakultak át az akkori szabásvonalak, a mai modernebb vonalvezetésre. 

A Clemont Férfidivatnál szinte semmi sem lehetetlen, köszönhetően a hatalmas raktárkészletüknek, textil kínálatuknak. – Nálunk mindenki tud válogatni, és mindenki megtalálja az elképzeléséhez, személyiségéhez legjobban illeszkedő anyagokat – folytatta a tervező. 

Nagy divat, most a színek mellett a kockás, amivel a vintage stílus kerül előtérbe, és a csíkos minta is újra nagy népszerűségnek örvend. Ezek tökéletesen illeszkednek a most népszerű laza esküvői divathoz, a vidék stílusát tükröző hangulathoz. – Én azt mondom, hogy merjetek egyediek lenni! Mindenki szárnyalhat, mi állunk elébe, és megvalósítjuk a kéréseket – emelte ki a Clemont Férfidivat különlegességét a tervező.

A mintakollekció tökéletes inspiráció

Eszter minden évben elkészít egy teljesen új kollekciót, ami segítséget nyújthat az esküvői szezonra a pároknak vagy legyen szó egy örömapa, fiú testvér, vagy sógor ruházatáról. 

– Választhatsz a katalógusból is, de variálhatod is a modelleket. Ha konkrét elképzelést hozol, azt is szívesen megvalósítjuk. A tervezés során kiválasztjuk az anyagot, a fazont, megbeszéljük min szeretnél változtatni, hiszen nálunk úgy rakhatod össze az egészet, mint a legot – tette hozzá Szabados Eszter. 

Egyszerűbb, mint gondolnád! Az üzletben leveszik a méreteidet, majd jön egy próba a félkész öltönnyel, és gyakorlatilag harmadik alkalommal már el is viheted a személyre szabott, minőségi öltözékedet! Ez nemcsak az öltönyt jelenti, hanem tényleg a teljes szettet, a cipőtől kezdve, az ingen, nyakkendőn át, egészen a mandzsettagombokig. 

Ha esetleg már van gyermek a családban, nemcsak apának, de fiának is elkészítik piciben a vőlegény teljes ruháját. Ha messzebb laksz, igénybe veheted az EXPRESSZ szolgáltatást is. Így két nap alatt el is készítik az öltönyöd. Fontos, hogy mindenképp kérj időpontot, hiszen csak így tudják biztosítani neked a gyorsaságot! 

Jó tanácsok a ruhapróbára

Az összhang akkor lesz tökéletes, ha a vőlegény teljes öltözéke harmonizál a menyasszony ruhájával, a helyszínnel, a dekorációval is. Az ing színe például fontos, hogy olyan árnyalatú legyen mint a menyasszonyi ruháé. Éppen ezért már a próbára is világos ingben, pólóban menjetek, hiszen így fogjátok látni, hogyan fog mutatni a teljes öltözék. A nadrág próba miatt érdemes magatokkal vinni egy öltöny cipőt is, így kompletten be tudtok öltözni már az első próba alkalmával. Higgyétek el, jobban el tudjátok majd képzelni a teljes szettet, ha nem pálmafás ing és strandpapucs van rajtatok. 

CLEMONT A TESTRESZABOTT ELEGANCIA

Cím: Békéscsaba, Andrássy út 23-27.

www.clemont.hu

Facebook: Clemont Ferfidivat

Instagram: @clemont.ferefidivat

admin

No Comments

Leave a reply