Menyegző esküvő-kiállítás Szeged > Uncategorized  > Gördülékeny esküvő a forgatókönyvnek hála

Gördülékeny esküvő a forgatókönyvnek hála

Megoszlanak a vélemények az esküvői forgatókönyvről, pedig mindenképpen hasznos elkészíteni, ha igazán gördülékeny esküvőt szeretnél. Minden lakodalom más és más, de azért a legtöbb programelem megegyezik. Nem is feltétlen kell görcsösen ragaszkodni a belőtt időpontokhoz, de azért azt jó tudni, hogy mi után mi jön. 

Sokan azért hanyagolják a forgatókönyv elkészítését, mert túl nagy falatnak gondolják. Pedig nem kell félni tőle, nem olyan nagy ördöngösség, mint ahogy az elsőre látszik. Hidd el, jó lesz egységben látni azt a sok töredék információt, ami rád zúdul hosszú hónapok alatt. Ráadásul nemcsak a programokat érdemes felsorolni, hanem azt is, hogy kinek mikorra és hova kell érkeznie. Ez a szolgáltatóidnak is hatalmas segítség lesz. 

Ha lesz esküvőszerveződ, akkor jó hírünk van, ezt a feladatot nagyjából megúszod. De, ha nem, érdemes a vőféllyel vagy ceremóniamesterrel összeállítani, aki segíteni tud neked a tapasztalataival. 

Hiába forgatókönyv, kezeld rugalmasan! Nyugodtan bízd rá a vőfélyre, ceremóniamesterre, hogy ha szükségesnek látja, akkor nyugodtan kezdje később a beígért programot. Az esküvőt vezető személynek, viszont mindenképp egyeztetnie kell csúszás esetén a többi szolgáltatóval is! És, természetesen figyelembe kell venni, hogy vannak időpontok, amik fixek és nem variálhatók. Ilyen például a polgári szertartás, vagy a vacsora is. 

Készítettünk nektek egy minta programbeosztást is. Természetesen, ez csak kiindulópont, mindent személyre szabhattok! Csak helyettesítsd be a minta forgatókönyvbe a ti programjaitokat!

Itt találjátok az ingyenesen letölthető forgatókönyvet!

admin

No Comments

Leave a reply