Menyegző esküvő-kiállítás Szeged > Uncategorized  > Esküvői checklist, hogy minden meglegyen a Nagy Napon

Esküvői checklist, hogy minden meglegyen a Nagy Napon

A szervezés alatt egy csomó dologra kell gondolni. Egy tervező, checklist ilyenkor mindig hatalmas segítség lehet, hiszen szépen végig sorolhatjátok az összes feladatot, amit aztán öröm lesz kipipálni később. 

A forgatókönyv és határidőnapló mellett egy nyugodt estén üljetek össze és gondoljatok végig mindent, amire szükség lesz az esküvőn, lakodalmon. Miután megvannak a szolgáltatói típusok, az apróbb feladatokat, intézni valókat is vegyétek végig, hiszen például a dekoráción belül ki kell térni a lakodalom és a szertartás helyszíneinek, a szülői ház, és az autó díszítésére is. Ugye, hogy mennyi apróság felmerülhet még?

Egy esküvői checklist szuper eszköz lesz a kezetekben. Már a szervezés elején segít jobban átlátni, hogy mit kell elintézni, és lehet, hogy olyan dolgok is eszetekbe jutnak, amikre elsőre nem is gondoltatok volna. 

Elkészíthetitek a saját verziótokat is, de mi is összeállítottunk nektek egy listát, amit akár ki is nyomtathattok, vagy kiegészíthettek a saját pontjaitokkal. Higgyétek el, jó érzés lesz a szervezés során pipálgatni a dolgokat, és látni, hogyan haladtok a szervezéssel! 

A feladatok, pontok jó alapot nyújtanak majd a költségnapló, költségterv elkészítéséhez is, hiszen a nagyobb témakörök így már meglesznek, és csak az árakkal, összegekkel kell majd kiegészíteni. 

Ingyenesen letölthetó checklistet megtalálod itt.

admin

No Comments

Leave a reply